Tudi s pomočjo veganske hrane in bioresonance je pozdravil raka

 

zelenjavaRak je le beseda, ki povzroča strah. Strah pospešuje razvoj bolezni. Rak je bolezen duše, ki se izraža skozi telo. Rak ni prišel včeraj, imamo ga v sebi vso življenje, lahko ga aktiviramo počasi in traja celo desetletja, da se pojavi. Zdravljenje zato poteka počasi, ker je potrebno vzpostaviti ravnovesje v telesu. Rak je opozorilo, da je potrebno spremeniti način življenja, prehranjevanja in način razmišljanja. Rak je trenutni rešitelj pred strupi, ker bi drugače prej umrli. Zato je potrebno fizično in psihično čiščenje…

 

To so moja spoznanja in predstavil bom svojo pot skozi izkušnje:

 

  
2008: Pomladi 1994 sem nenadoma imel krvav urin. Po treh tednih zaradi nenehnih bolečin in krvi v urinu grem k zdravniku. Tri mesečne preiskave, ki so bile tako boleče, da se tega ne bom šel več v življenju – diagnoza? Lovim zdravnika po hodniku, saj imam 31 let: »kaj bo z mano?« Odgovor: » pustimo to sedaj pri miru, ker ste v odlični kondiciji. Čez nekaj let vam bomo vzeli desno ledvico, leva bo še delala… in čez 10 letih boste na dializi, saj so že danes odlične, takrat bodo še boljše!«  To leto so se bolečine v križu in ledvicah stopnjevale, ledvični napadi vse pogostejši. Razmišljam, da je po 14 letih pa res prišel čas, odpovedi ledvice. Grem na pregled.
 
  
2009: 5 januar:  bula na moji desni ledvici je bila velika 3,6 cm, tumorni označevalci povišani za več kot 400%. Kreatinin zelo povišan, ledvice delajo med 10-40 %. Zaradi osebnih težav se odpovem nadaljnjim preiskavam. Vedel sem, da ne bom umrl jutri in začnem iskati vzroke in rešitve.

 

  
2010: bula na desnem modu velika 3,2 cm, najdene degenerirane celice in zaradi tega številne preiskave. Zaradi krčev, ledvičnih napadov… dobim kilo. Fizično začnem pešati. Krvni tlak 160/100 zaradi nedelovanja ledvic. Decembra sledi operacija: kile in mode. Pojavijo se rane na golenicah: od plesnivih do odprtih ran, ki nočejo zaceliti. Krči vse pogostejši, nočno potenje – občasno smrdim po urinu, ne prehladim se več, vse več nočnih sprehodov na WC (4-6 X)…

 

  
2011: začnejo se občasni močni glavoboli, šumenje v ušesih, preutrujenost, srbenje vsega telesa, pojavijo se bule, pod levo pazduho velika za dva prsta, na rokah in nogah, vse več je degeneriranih celic. Aprila sledi ponovna operacija mode. Tumorni označevalci za raka na prostati rastejo, prebava nenormalna, vse gre skozi mene, vrtoglavice… odklanjam biopsijo in preglede ledvic, razen krvnih preiskav.

 

  
2012: začnem se občasno dušiti, (ščitnica, alergije) blato tanko kot svinčnik, krči mi trgajo kite. Tumorni označevalci za prostato zelo hitro naraščajo… pristanem na biopsijo prostate. Biopsija opravljena 16 avgusta brez zapletov. Odvajalo in škatlica antibiotikov mi dokončno zrušita imunskih sistem. Telo mi trepeta, vsak dan manj moči, močno vrtenje, brez koncentracije in 23 avgusta 2012 se zrušim  tako, da ne zmorem brez opore prehoditi 10 metrov… Pade odločitev, da je čas za spremembe in se odločim zdraviti sam z vsem nekim znanjem, ki sem si ga pridobil do takrat. 27 avgusta začnem izvajati spremembe: z delom na sebi, odpustitvijo več kot 80 navad in razvad, sprejemanjem bolezni – raka, odpuščanja samemu sebi in nato drugim, psihičnim in fizičnim čiščenjem… zavedajoč se, da tega šoka mogoče telo ne bo preneslo. 3 septembra sem na bioresonačnem pregledu v M. Soboti. Terapevtki povem, da vem, da imam raka in da se bom zdravil sam. 10 septembra mi predstavijo raka na prostati, ter zdravljenje: operacija desne ledvice in prostate, da se ne bom zbujal, da imam raka. Prosim zdravnike, da mi dajo 90 dni, da se psihično in fizično okrepim. 1 oktober bioresonaca IZVIR Novo Mesto:

 

 

Ponoven pregled, enake diagnoze, začnemo vzpostavljati pretočnost meridijanov, odpovem se vsem alergenom in motilcev celic, preidem z vegetarijanske prehrane na vegansko po dogovoru z terapevti, sledim vsem ostalim navodilom terapevtov. Nadaljujemo z zdravljenjem kandide, ki je predpogoj za rakasto obolenje. Šele nato začnemo zdraviti degenerirane celice s terapijami, homeopatijo in dodatki. Po 90 dnevih so moji tumorni označevalci padli skoraj na normalno vrednost, padel krvni tlak, izginjajo krči in bule, krvna slika se je počasi normalizirala, rane na golenici začnejo celiti…

 

   
2013: po sedmih mesecih se vrnem na delo z odlično energijo. Želim preteči maraton, da dokažem, da se da raka zdraviti po naravni poti, k sreči mi terapevtke predstavijo, da se rakasti bolniki ne smejo izčrpati. Sledijo padci in vzponi zaradi raznih dejavnikov, kot so stres, razni napori, umetna hrana v gostilnah, borbe z uradno medicino, katera mi grozi z rakom na jetrih, vrnitev kandide, … razrušeno ravnovesje. V pozni jeseni vse huje: Šele po 6 terapijah in 28 dnevnem postu ustvarimo ravnovesje. K sreči so me terapevtke opozorile na moj prestrog post. Omilim post, se posvetim sebi, tudi psihično očistim in decembra so bili  medicinski rezultati odlični.

 

  
2014: leto izboljšanj, iskanja, nadaljevanje borbe z uradno medicino. Predstavitev uradni medicini, da je bula na moji desni ledvici velika le 2,2 cm in nima več kliničnega pomena, dokažem s sliko in mnenjem druge zdravnice. Kreatinin še zmeraj v mejah normale… V Ljubljani mi naša zdravnica (sistematski pregled v policiji) potrdi, da je moja odločitev, da se nisem dal operirati pravilna, saj govorimo o hormonskem raku, ki se z operacijo le širi…

 

  
2015: februarja sledijo padci in vzponi zaradi raznih dejavnikov, kot so stres, umetna hrana v gostilnah, katero jem zaradi 14 urne odsotnost z doma vsak drug dan in mi je zapacala črevesje, borbe z uradno medicino, katera me želi ustrahovati, grozi z rakom na jetrih, kosteh, ker odklanjam ponovno biopsijo. Pristanem na MRI trebušne votline, katerega opravim 27 maja v Ljubljani. 10 junija 2015 mi zdravniki predstavijo, da so žarišča raka v mojem telesu ugasnila. Takoj pohitim v gostilno, si naročim velik zrezek, kavo s kratkim, se posladkam s pivom, prižgem cigaret – šalim se! Hvaležen sem življenju, ki me je peljalo skozi to izkušnjo, da danes lahko živim spontano, duhovno, da so se izostrila moja čutenja, predvsem pa se zavedam svoje sreče – življenja v tem trenutku.

 

 

 

Bojan JOZELJ
 

 

 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.