Majhne stvari, ki izboljšujejo zdravje

 

vadbaMajhne spremembe, ki jih v svoje življenje lahko vnese prav vsak izmed nas, lahko močno izboljšajo naše počutje in zdravje. Tu je nekaj izmed njih.

 

 

 

Preberi več


 

Hormonski motilci

 

hormonski motilci"V družini smo si na kanalu YouTube ogledali predstavitev (filmček) o hormonskih motilcih. Ali lahko napišete kaj več o teh kemikalijah? Zanima me, kateri so ter kateri izdelki splošne rabe jih lahko vsebujejo. Tako jih bomo lahko prepoznali in kupovali le tiste izdelke, ki jih ne vsebujejo." Vir: zps.si

Preberi več


 

10 vrst hrane, ki nam pomaga obnoviti jetra

 

spinaca_za-jetraJetra so kot naš zračni filter. Vsi toksini, ki jih pojemo, popijemo in vdihnemo, se zamašijo v tem pomembnem organu. Čeprav ima naše telo svoj naravni sistem razstrupljanja, nas danes obkroža toliko strupov, da je prav, da mu pomagamo. In pri tem nam je hrana lahko v veliko pomoč.

Preberi več


 

Naravna masla in olja za sončenje

 

aromaterapija poletiZaradi tanjšanja ozonskega plašča so sončni žarki vedno močnejši in vedno bolj škodljivi, zaščitna sredstva pred soncem pa vedno bolj agresivna in koži neprijazna. S pomočjo aromaterapije ter uporabe hladno stiskanih olj in masel ter eteričnih olj lahko kožo tudi poleti negujemo na povsem naraven način. Brez škodljivih učinkov za zdravje, živali ali okolje.

Preberi več


 

Ajurvedski nasveti proti napihnjenosti

voda z limonoSe spopadate z napihnjenostjo in bolečinami v trebuhu? Priznana britanska novinarka je združila nekaj najboljših ajurvedskih nasvetov za premagovanje težav s prebavo, ki jih je dodbra spoznala v svoji dolgoletni novinarski karieri. Preverite, kaj svetuje ob napihnjenosti in drugih težavah s prebavo.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.