Zgodba slovenske mamice: Povsem prepričana sem, da je sin umrl zaradi tretje doze cepiva

 

nevarnosti cepljenjaObjavljamo zgodbo slovenske mamice, ki je brez dvoma, da je njen sin umrl zaradi cepiva: Rana je po izgubi sina še vedno živa, bolečina je preveč huda, a odločila sem se, da vam posredujem zgodbo našega malega fantka, ki bi bil letos dopolnil pet let.

 

 

Preberi več


 

Zdravo hujšanje - izguba kilogramov zagotovljena!

 

hujsanjeGlede na dejstva, da je 100 milijonov Američanov (v Sloveniji že 20 odstotkov otrok), bodisi predebelih ali s prekomerno telesno težo in da je novoletna resolucija številka ena za večino od nas izguba teže, je ena izmed najbolj presenetljivih točk o izgubljanju kilogramov ta, kako enostavno to je. Pa vendarle ni preprosto enostavno. Z drugimi besedami, medtem ko biokemična načela, ki sodelujejo pri izgubi telesne maščobe, niso zapletena v teoriji, so v praksi koraki več kot težavni.

Preberi več


 

Kako lahko preženemo gripo in prehlad?

 

prehlad gripaPoleg klasičnih priporočil, ki zajemajo ustrezno higieno, izogibanje stika z okuženimi, ustrezno prehrano z veliko vitaminov, mineralov in zaščitnih snovi, zvrhano mero tekočine, ustrezen počitek in spanje, sprostitev in psihično urejenost, se lahko v preventivne namene zatečemo tudi k naravnim preventivnim metodam, kot so akupresura, masaža shiatsu, akupunktura, fitoterapija, homeopatija, avtogeni trening, joga, tai či in druge, ki krepijo tonus posameznih tkiv in organov ter spodbujajo reaktivnost organizma.

Preberi več


 

Kaj je Imara Reiki?

 

imara reikiImara Reiki je stil Reikia višje vibracije in moči od velike večine obstoječih Reiki simbolov. Imara Reiki je nadgradnja Usui Reikija in deluje le po iniciaciji. 
Stopnja moči in vibracij po iniciaciji se zelo poveča in se delo pri procesu zdravljenja zelo poenostavi.

 

 

Preberi več


 

Ošpice prenašajo cepljeni, potrjujejo vladni raziskovalci

 

ospice cepljenje

Izjemna študija razkriva, da se cepljeni posamezniki lahko ne samo okužijo z ošpicami, temveč jih tudi širijo na druge cepljene – s tem dvakratno izpodbija, da imata dve dozi OMR cepiva “99% učinkovitost”, kot se pogosto trdi.

 

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.