Tudi s pomočjo veganske hrane in bioresonance je pozdravil raka

 

zelenjavaRak je le beseda, ki povzroča strah. Strah pospešuje razvoj bolezni. Rak je bolezen duše, ki se izraža skozi telo. Rak ni prišel včeraj, imamo ga v sebi vso življenje, lahko ga aktiviramo počasi in traja celo desetletja, da se pojavi. Zdravljenje zato poteka počasi, ker je potrebno vzpostaviti ravnovesje v telesu. Rak je opozorilo, da je potrebno spremeniti način življenja, prehranjevanja in način razmišljanja. Rak je trenutni rešitelj pred strupi, ker bi drugače prej umrli. Zato je potrebno fizično in psihično čiščenje…

Preberi več


 

Z aromaterapijo lahko izboljšamo počutje

 

aromaterapijaAromaterapija je vedno bolj priljubljena alternativna oblika lajšanja in preprečevanja težav sodobnega življenja. Njene osnovne sestavine, dišeča eterična olja, so prijetne vsem generacijam in le malokdo bi se uprl prijetno dišeči sobi, energični masaži ali pa prijetno topli kopeli z dodatki dišav.

 

Preberi več


 

Študija: Celice komunicirajo in sprejemajo skupne odločitve

 

celicaSosednje celice si izmenjujejo informacije s pomočjo kemičnih signalov. Še več, po komunikaciji odločitev o tem, kaj bodo počele, sprejmejo skupaj, kaže nova študija.

 

 

Preberi več


 

Kdaj bodo zdravniki finančno in kazensko odgovarjali za napačne prehranske navade?

 

zdravnikPred dnevi je neka moja starejša stranka kupila knjigo Program za ozdravitev sladkorne bolezni. »Najprej sem si jo izposodila v knjižnici, toda ko sem na sebi ugotovila, da ta prehranski načrt res pomaga uravnavati krvni sladkor, sem se odločila, da knjigo kar kupim,« je povedala in ob tem dodala, da je ogorčena, ker so ji zdravniki celo življenje dajali napačne prehranske nasvete, zaradi katerih ni mogla pozdraviti sladkorne bolezni. »To knjigo bom pokazala mojemu diabetologu,« je zaključila. 

Preberi več


 

Vam lahko soda bikarbona podaljša življenje?

 

soda bikarbonaZnanstveniki so ugotovili, da premajhno uživanje bikarbonata, ki ga vsebuje soda bikarbona, za kar 24 odstotkov poveča tveganje za prezgodnjo smrt. A da bi to preprečili, vam ni treba uživati več sode bikarbone. Bikarbonat je tudi v sadju in zelenjavi. Vir: Vizita.si

 

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.