Težave z alergijami in vnetji

 

alergijaVedno več nas je alergičnih na določene izdelke. Vi ste alergični na mleko, vaš otrok na gluten in pršice, mož pa se pritožuje nad senenimi nahodi in citrusi? Vašo sestro po vsakem tuširanju grozno srbi koža in se sprašuje, če je alergična že na vodo ? Število alergij se iz dneva v dan povečuje. Preverite zakaj.

Preberi več


 

Alternative pri zdravljenju neplodnosti - prehranska terapija

 

neplodnostNeplodnost je lahko posledica napačne stopnje kislosti v nožnici, zaradi česar je le ta neprimerna za spermije. Prav tako lahko odvečne kisline zamašijo in naredijo jajcevode neprehodne. Številne študije so pokazale, da lahko določene spremembe v prehrani povečajo možnosti za zdravo ovulacijo, preprečijo ponavljajoče splave in podpirajo zdravo nosečnost.

Preberi več


 

Gersonova terapija

 

gersonova terapijaGersonova terapija prvotno ni bila namenjena rakavim bolnikom, vendar vsem ostalim boleznim. Ko pa so opazili, da uspešno deluje tudi na raka, je postala sinonim za zdravljenje raka. Vsekakor se zanjo odločajo ljudje s številnimi boleznimi, zelo zaželjena pa je tudi kot razstrupljevalna terapija, kot preventivna terapija oz. kot terapija, po kateri se nedvomno počutimo in izgledamo bolje.

Preberi več


 

Naravni porod v babiški hiši

 

naravni porod»Bilo je popolno,« je bila nad naravnim porodom v prvi babiški hiši, apartmaju, ki so ga aprila odprli v postojnski porodnišnici, navdušena Ljubljančanka Urša. S pomočjo babice Teje Zakšek, sicer vodje katedre za babištvo na zdravstveni fakulteti, in partnerja je pred mesecem rodila sinka. Nad naravnim rojevanjem je bila navdušena, še preden je sploh razmišljala o otroku.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.