Je kamilični čaj ključ do dolgega življenja?

 

kamilicni cajZnanstveniki so ugotovili, da pitje kamiličnega čaja kar za 29 odstotkov zmanjša možnost prezgodnje smrti. A to le pri ženskah, na moške blagodejni učinki, ki podaljšujejo življenje, ne delujejo. Razlog za takšno razliko v delovanju ni znan, res pa je, da ženske pogosteje pijejo čaj.

 

Preberi več


 

Peteršilj dokazano ščiti pred rakom

 

petersiljPeteršilj je veliko več kot samo zeleni okras na krožniku. Vsebuje pravo bogastvo zdravih hranil - od vitamina A in C do folne kisline, flavonoidov in eteričnih olj. Prav slednja dokazano ščitijo pred rakom.

 

 

Preberi več


 

4 nasveti o tem, kje vse lahko uporabimo EFT


eft  terapijaEFT terapija deluje na naš miselni in čustven svet, zato jo lahko uporabimo za odpravo negativnih čustev, za odpravo kompleksnih čustvenih stanj, za spremembo podzavestnih prepričanj in za doseganje uspeha na osebnem in poslovnem področju.  Usposobljen EFT terapevt vas bo hitro pripeljal do trajnih sprememb, ki vam bodo spremenili vaše življenje na bolje.

Preberi več


 

Kako se dolgoročno znebiti herpesa

 

herpesLe kdo ne pozna herpesa, tega nadležnega kožnega izpuščaja? Poznamo jih več vrst, herpes simpleks, herpes zoster, genitalni herpes… Prav vse vrste in pojavnosti pa povezujemo z oslabljenim imunskim sistemom.Tradicionalna kitajska medicina se pri obravnavanju herpesa osredotoča na njegov vzrok in temu primerno prilagodi prehrano, zelišča in druge spremembe življenjskega ritma.

Preberi več


 

Z uporabo eteričnih olj izboljšamo kvaliteto življenja

 

etericna oljaEterična olja lahko učinkovito uporabljamo na številne preproste načine, ki bodo izboljšali naša življenja. Z njihovo pomočjo lahko pretežno sami poskrbimo za zdravje in odpornost, dobro kondicijo telesa, čist dom, dvig razpoloženja, pomiritev ter na ta način zmanjšamo in prekinemo vnos vse številčnejših škodljivih kemikalij v telo in dom.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.