Eterično olje sivke pomirja telo in duha


etericno olje sivkaEterično olje sivke pomirja telo in duha. To je nadvse vsestransko eterično olje, saj ima zelo širok spekter uporabe.

 

 

 

Preberi več


 

Američani končno prepovedali transmaščobe. Kdaj jih bomo pa mi?

 

transmascobeAmeriška uprava za hrano in zdravila prepoveduje uporabo transmaščob v prehrambenih izdelkih. Industrijsko pridelane transmaščobne kisline so namreč zelo škodljive, saj nižajo raven koristnega holesterola in dvigajo raven škodljivega holesterola v krvi.

 

Preberi več


 

Brusnice preprečujejo kap, bolezni srca in sladkorno bolezen

 

brusniceSamo dva kozarca brusničnega soka na dan lahko zmanjšata tveganje za kap, srčno-žilne bolezni in sladkorno bolezen. Brusnice so namreč bogate s polifenoli, ki spodbujajo naravne obrambne mehanizme telesa.

 

 

Preberi več


 

Presežek broma, vzrok slabega delovanja ščitnice

 

bromKot večina ljudi tudi vi verjetno ne razmišljate o tem, koliko broma se absorbira v vas iz vašega avtomobila, vendar presežek broma v telesu je strupen.

 

 

Preberi več


 

Zgodba osebe, ki so ji psihiatrična zdravila skoraj uničila življenje

 

depresija zdravilaBila sem čisto povprečno dekle. Krasno otroštvo, dobra vzgoja. Pridna v šoli. Žal pa sem oseba, ki ima visoko razvito empatijo in predvsem se ne oziram stran. Zatorej večkrat trpim, ker ne morem pomagati ali kaj spremeniti. Pravijo, da nam življenje ponudi toliko preizkušenj, kolikor jih lahko prenesemo, vendar včasih temu le ni tako. Pade vse, tudi um.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.