Aspartam, tihi zastrupljevalec

 

aspartam

 

Aspartam je umetno sladilo, ki se dodaja mnogim napitkom (dietne pijače) in jedem (jogurti) in sladkarijam (bomboni, žvečilni gumiji). Kljub izjemno široki uporabi v sodobni prehrani povzroča zaskrbljujoče simptome, od izgube spomina, pa vse do tumorja na možganih.

Preberi več


 

Ojačevalci okusa - strup v naši hrani

 

ojacevalci okusaNajhujši uničevalec našega zdravja, ki ga lahko primerjamo z drogo, alkoholom ali nikotinom, se verjetno  tudi ta hip skriva v omari v vaši kuhinji. Simptome, kot so glavoboli, migrene, bruhanje, driska, astmatični napadi, kožni izpuščaji, razbijanje srca, napadi panike, depresija, zasoplost, težave z ravnotežjem, alergijski simptomi,...

 

Preberi več


 

Devet vrst hrane, ki je ne bi smeli nikdar več jesti

 

nezdrava hranaPri toliko napačnih informacijah o hrani in o tem, kako ta vpliva na človekovo zdravje, lahko postane izbira zdrave hrane hitro težka in nepregledna. Obstaja veliko vrst hrane, ki se jim velja praviloma izogniti, saj ne predstavljajo za zdravje takorekoč nobene prednosti, zato pa mnogo tveganj. Naslednjih devet vrst hrane ne bi smeli poskusiti nikdar več, če vam je lastno zdravje pri srcu tudi v prihodnosti.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.