Prebudimo in razstrupimo jetra z aromaterapijo

 

jetra razstrupljanjePomlad je čas, ko zasejemo semena za prihodnje mesece. Po kitajski teoriji petih elementov pomladi vlada element lesa, ki ga povezujemo z gibanjem, rastjo in prebujenjem. Telesni organ pomladi so jetra in žolčnik. Jetra so organ jasnosti in vizije. Kitajci pravijo, da »jetra odpirajo oči«. Torej, če so naša jetra čista, so čiste tudi naše misli. Jetra imajo osrednjo vlogo v presnovi, razstrupljajo, uravnavajo hormone in izločajo žolč. Posledice težav z jetri so glavoboli, bolečine v mišicah in sklepih, menstrualne težave in težave s prebavo.

Preberi več


 

Pegasti badelj - naravni čistilec jeter

 

Pegasti badeljJetra so tisti bistveni človekov organ, ki je odgovoren za razstrupljanje in čiščenje organizma. Čeprav imajo to dobro lastnost, da se obnavljajo, jih v vsakodnevnem življenju vedno bolj ogrožajo številne strupene snovi, kot so alkohol, nepravilna prehrana, kajenje in pesticidi. In pri tem si lahko pomagamo s pegastim badljem.

Preberi več


 

Razstrupljanje z Gersonovo terapijo

 

gersonova terapijaGersonova terapija prvotno ni bila namenjena rakavim bolnikom, vendar vsem ostalim boleznim. Ko pa so opazili, da uspešno deluje tudi na raka, je postala sinonim za zdravljenje raka. Vsekakor se zanjo odločajo ljudje s številnimi boleznimi, zelo zaželjena pa je tudi kot razstrupljevalna terapija, kot preventivna terapija oz. kot terapija, po kateri se nedvomno počutimo in izgledamo bolje.

Preberi več


 

Razstrupljanje po praznikih

 

razstrupljanje prazniki

 

Praznični december z obilico nezdrave hrane in pretiravanjem z alkoholom na telesu pusti posledice, ki se jih pogosto zavemo šele januarja. Strokovnjaki zato svetujejo kratko, a nadvse učinkovito razstrupljevalno dieto.

Preberi več


 

Zakisanost telesa oz. kje se skriva resnični vzrok bolezni?

 

zakisanostVzrok alergijam (cvetni prah, hrana...), vnetjem (dermatitis, glivice, šen, psoriaza...), oslabljenemu imunskemu sistemu, endokrinim motnjam, depresiji, slabokrvnosti, prebavnim težavam, pogostim anginam, gripam, prehladom, glavobolom, astmi in bronhialnim težavam, nizkemu ali visokemu pritisku, debelosti in nezmožnosti dolgotrajnega shujšanja, bolečinam v mišicah, motnjah v spominu, ledvičnih in žolčnih kamnih... se skriva v našem črevesju.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.