Bownova terapija - rešitev za več kot tisoč težav

 

Bownova terapijaBownova terapija ni masažna tehnika, ampak terapija, ki temelji na teoriji, da je telo fizično, čustveno ter energetsko povezano, ter se je pod določenimi pogoji sposobno samo uravnovesiti in pozdraviti. Terapija je namenjena odpravljanju najrazličnejših težav.

Preberi več


 

8 Hz, 432 Hz - naravna frekvenca planeta ter človeškega telesa in možganov

 

delfiniZvok, ki ga oddajajo delfini ima frekvenco 8 Hz (tj. 8 nihajev na sekundo), ki je neslišen za ljudi. Sonične frekvence, ki jih oddajajo, ustvarjajo polje, ki vodi možgane in biomolekularno zgradbo telesa v njuno uravnoteženo stanje 8 Hz. To je bilo preverjeno z raznimi znanstvenimi raziskavami, ki so pokazale, da, če so ljudje izpostavljeni tem frekvencam, se jim izboljša mentalno in fizično ravnovesje, umirijo se in razbremenijo stresa.

Preberi več


 

Zdravilni dotik refleksoterapije

 

refleksoterapija


Kako si lahko povrnemo zdravje brez stranskih učinkov, ki spremljajo novodobna zdravila? Stopala so naša vez s trdnimi tlemi, vesolje v malem, v katerem se odraža stanje posameznih delov telesa. Pot k harmoniji telesa in k prvinskosti narave se začne preko stopal.

Preberi več


 

Ajurveda - marma terapija

 

marma terapija ajurveda

Ajurveda je del najstarejše duhovne in zdravilne dediščine človeštva. Bogastvo ajurvede je zapisano v različnih zgodovinskih spisih, ki vsebujejo modrosti in skrito znanje, ki pa je bilo zaradi različnih vplivov skoraj izgubljeno. Marma terapija je starodavna tehnika zdravljenja v ajurvedi in hkrati najstarejša zapisana terapija, ki uravnava življenjsko energijo oz. prano v telesu.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.