Kako je nastala Bachova cvetna terapija

 

bachove kapljiceAngleški zdravnik Edward Bach (1886-1936) je življenje posvetil iskanju zdravila, ki bi zdravilo vzroke bolezni, ne pa samo odpravljalo simptome. Tako zdravilo je našel v kraljestvu narave, v cvetovih divlje raslih rož in dreves. Njegova cvetna terapija – Bachove kaplice na naraven, neškodljiv in blag način zdravijo naše porušeno duševno in čustveno ravnovesje in na ta način blagodejno vplivajo na naše telo.

Preberi več


 

Vitamin D krči fibroidni tumor maternice

 

vitamin dPomembno: Vitamin D je tako pomemben za človeško telo, da ima svoje celične receptorje in je bolj podoben homronu. Vsako leto približno 200.000 žensk prestane kirurški poseg (podatek za ZDA), ki vključuje odstranitev njihove maternice, zaradi rasti ne-rakavih tumorjev znanih kot fibroidni tumor maternice, ki se pogosto pojavijo okoli stene maternice. Vendar pa je nova študija objavljena na spletu v journal Biology of Reproduction ugotovila, da vitamin D lahko učinkovito zmanjša velikost obstoječih fibroidnih tumorjev in lahko celo pomaga preprečiti njihovo tvorjenje.

Preberi več


 

Varna uporaba eteričnih olj

 

etericna olja varna uporabaVarna uporaba eteričnih olj je zelo pomembna. Eterična olja so 70-100 krat bolj koncentrirana od sušenih zelišč. 1 kapljica lahko vsebuje več kilogramov ali ton rastline, zato moramo z njimi ravnati spoštljivo.

 

 

Preberi več


 

Tudi s pomočjo veganske hrane in bioresonance je pozdravil raka

 

zelenjavaRak je le beseda, ki povzroča strah. Strah pospešuje razvoj bolezni. Rak je bolezen duše, ki se izraža skozi telo. Rak ni prišel včeraj, imamo ga v sebi vso življenje, lahko ga aktiviramo počasi in traja celo desetletja, da se pojavi. Zdravljenje zato poteka počasi, ker je potrebno vzpostaviti ravnovesje v telesu. Rak je opozorilo, da je potrebno spremeniti način življenja, prehranjevanja in način razmišljanja. Rak je trenutni rešitelj pred strupi, ker bi drugače prej umrli. Zato je potrebno fizično in psihično čiščenje…

Preberi več


 

Naravni nasveti za blaženje gripe in prehlada

 

prehlad

 

 

 

 Nekaj nasvetov, kako si lahko na naraven način pomagamo pri gripi in prehladu.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.