Ukrepaj takoj: 5 navad za srce in 5 navad za črevo

 

srcePri pisanju aktualne serije člankov o povezanosti imunskega sistema s prebavili smo naleteli na dve čisto ‘sveži’ študiji, katerih izsledki so izjemno zanimivi za širši krog bralcev, zato ju želimo predstaviti posebej. Vir: Weareachange Slovenia

 

Preberi več


 

Preventiva proti raku se začne v domači kuhinji

 

zelenjava

 

 

Številne raziskave so potrdile, da je raka mogoče premagati ali vsaj ublažiti njegove posledice, oziroma še bolje preprečiti, in si ga (žal) tudi nakopati pri mizi, z vilicami in nožem.

Preberi več


 

Zdravilna eterična olja


etericno oljeEterična olja ne razvajajo le naših čutil, ampak imajo tudi zdravilne učinke. Strokovnjaki univerze v Bochumu so ugotovili, da možgani vonjave identificirajo s pomočjo receptorjev in da molekule vonjav skozi vdihavanje in kožo prodrejo v krvni obtok, kjer se sproži njihov učinek. Nekatere vonjave imajo na možgane celo enak učinek kot zdravila, trdijo strokovnjaki.

Preberi več


 

Zdravilne lastnosti kokosovega masla

 

kokosovo maslo

 

Opojno kokosovo maslo je fantastična vlažilna nega za celo telo. Bogato je z lavrinsko maščobno kislino in antioksidanti, ki kožo ščitijo pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem. Vpije se globoko v kožo, jo izdatno vlaži, mehča, pomirja in ji vrača prožnost.

Preberi več


 

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni - knjiga, ki lahko reši življenje mnogim Slovencem

 

preprecite srcnozilne bolezniNajpogostejši vzrok smrti v zahodnem svetu, tudi v Sloveniji, so bolezni srca in ožilja. V knjigi nam avtor, dolgoletni zdravnik in raziskovalec, predstavi medicinsko preverjen recept, kako se s pravilno prehrano lahko do konca življenja zaščitimo pred vsemi srčnožilnimi boleznimi. »Rešitev, ki jo dr. Esselstyn predstavi v knjigi Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni, je tako globokoumna kot Newtonovo odkritje težnosti. Polovica vseh Američanov, ki bodo danes umrli, bi lahko preložila srečanje s pogrebnikom, če bi sledila programu dr. Esselstyna.« - pravi Howard F. Lyman, soavtor knjig No more bull! in Mad cowboy.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.