Depresija - alternativni pristopi

 

depresija

Depresije, tesnobnosti, pomanjkanje emergije, psihotični napadi… so zelo pogosto povezani z zastrupljenostjo telesa. Ko jemljete antidepresive, antibiotike, kontracepcijske tabletke…, uničite tudi koristne bakterije. S tem pa dajete možnost slabim, toksičnim bakterijam-glivam, da se hitro razmnožujejo.

Preberi več


 

Endometrioza in kako jo zdraviti?

 

bolecine menstruacija

 

 

Endometrioza je resno stanje, ki bolnicam povzroča hude bolečine, močne menstruacije in krče ter simptome, kot da bodo dobile menstruacijo, pa je ne.

Preberi več


 

Artritis - alternativni pristopi

 

artritis

 

Milijoni ljudi trpijo zaradi bolečih in oteklih sklepov, povezanih z artritisom. V preteklosti so mnogi zdravniki zanikali močan pomen prehrane pri tej bolezni- Nove raziskave pa so pokazale, da se stanje obolelih ob uživanju mlečnih izdelkov, predelanega, rafiniranega olja, mesa in predelanih izdelkov slabša.

Preberi več


 

12 najbolj udarnih ukrepov za zdrav imunski sistem

 

zdrav imunski sistemAmeriški nevrokirurg in profesor medicine, dr. Russell L. Blaylock je v svetovnem merilu priznan strokovnjak za imunski sistem. Napisal je kar nekaj zanimivih knjig, ki so v resnici nekakšni priročniki za obrambo pred strupeno hrano, strupenim okoljem in drugimi toksini, s katerimi nas zastrupljajo mega korporacije, zato da lahko bolje zaslužijo in si nagrabijo na račun našega zdravja in naših življenj več denarja.

Preberi več


 

Rožmarin in preprosta vaja omogočata boljši spomin, koncentracijo in več mentalne energije

 

rozmarin 200Vsi poznamo stari ljudski rek – rožmarin, za spomin. Sodobna znanost dan za dnem potrjuje tovrstne ljudke modrosti, stare nekaj sto ali tudi nekaj tisoč let. Tako je bilo tudi v primeru rožmarina. Nedavna študija je potrdila, da ta prijetno dišeča začimbnica ne izboljša samo spomina, ampak tudi mentalno poživlja in pomaga okrepiti koncentracijo. Deluje tako na študente kot na upokojence, torej ne glede na generacijo.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.