Piškoti zdravju enako škodljivi kot cigarete

 

piskoti

Čeprav že dolgo vemo, da so transmaščobne kisline tesno povezane z nastankom srčno-žilnih obolenj, je izdelkov s temi nevarnimi snovmi na policah slovenskih trgovin vsako leto več.

 

Preberi več


 

Zgodba slovenske mamice: Povsem prepričana sem, da je sin umrl zaradi tretje doze cepiva

 

nevarnosti cepljenjaObjavljamo zgodbo slovenske mamice, ki je brez dvoma, da je njen sin umrl zaradi cepiva: Rana je po izgubi sina še vedno živa, bolečina je preveč huda, a odločila sem se, da vam posredujem zgodbo našega malega fantka, ki bi bil letos dopolnil pet let.

 

 

Preberi več


 

Snovi, ki nižajo IQ otroka

 

ftalati  otrociRaziskava znanstvenikov Univerze Columbia je opozorila na kemikalije, ki nas obdajajo vsak dan in ki že v času nosečnosti vplivajo na IQ otroka. Rizično je prvo tromesečje.

 

 

Preberi več


 

Ošpice prenašajo cepljeni, potrjujejo vladni raziskovalci

 

ospice cepljenje

Izjemna študija razkriva, da se cepljeni posamezniki lahko ne samo okužijo z ošpicami, temveč jih tudi širijo na druge cepljene – s tem dvakratno izpodbija, da imata dve dozi OMR cepiva “99% učinkovitost”, kot se pogosto trdi.

 

Preberi več


 

Je tuna res tako zdrava?

 

zivo srebro tunaSkozi industrijsko onesnaževanje se v naravo, v zrak, lahko sprošča živo srebro. Živo srebro nato potuje po zraku in pada na zemljo, v potoke, reke, oceane in jezera. V vodi se živo srebro spremeni v metil živo srebro.To je ta tip živega srebra, ki je lahko škodljiv za naš organizem, za še nerojenega ali majhnega otroka. Ribe absorbirajo metil živo srebro, ki se nato kopiči v njih. Raven in količina srebra v ribah je odvisna od tega, kaj ribe jedo. Skoraj vse ribe in morski sadeži vsebujejo sledi metil živega srebra.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.