Kljub temu, da NIJZ trdi, da za ošpicami ni zbolel noben otrok, so pri Civilni iniciativi za prostovoljno cepljenje dokazali, da so za ošpicami zboleli tudi otroci

 

ospiceV Civilni iniciativi že dlje časa opozarjamo, da Nacionalni inštitut za javno zdravje prikriva podatke o ošpicah med otroki, saj bi s tem postalo jasno, da cepivo ne deluje – ker zbolijo tudi tisti, ki so cepljeni pred kratkim in morebiti celo z dvema odmerkoma – kar sedaj smatrajo kot ustrezno zaščito, poleg tega je precepljenost v Sloveniji tako visoka, da bi cepljeni po vseh kriterijih NIJZ morali varovati necepljene. Zdaj je jasno: cepivo je odpovedalo, ne deluje ali nikoli ni delovalo. Zato je še enkrat bolj smiselno in smotrno, da celotna družba stremi k temu, da postane cepljenje prostovoljna izbira vsakega posameznika.

Preberi več


 

Avstralec 60 dni jedel "zdrave" jogurte, žitarice, pil sadne sokove... in zbolel za zamaščenostjo jeter


kosmici

Avstralec je med snemanjem dokumentarca That sugar film 60 dni jedel le izdelke, ki so označeni kot zdravi, a kljub temu oziroma prav zato zbolel za zamaščenostjo jeter. Tovrstna hrana ima sicer res nižjo vsebnost maščob, ima pa zato toliko več sladkorja. Gre za hrano, ki jo običajno svojim otrokom dajejo starši, misleč, da ravnajo pravilno, opozarja Damon Gameau.

Preberi več


 

BOUGHT - Ko tvoj otrok sredi noči zakriči, da ti zaledeni kri

 

bought cepljenjeBILI SMO PRODANI, bi lahko prevedli novi film z angleškim naslovom BOUGHT. Prodani za to, da lahko na nas nekaj globalnih industrij noro služi. Film govori o cepivih, gensko spremenjeni hrani, nevarni procesirani hrani, množični nehumani industrijski živinoreji in zdravilih. Zakaj vse te različne problematike v enem filmu? Ker so med seboj močno prepletene.

Preberi več


 

Naravni nasveti za blaženje gripe in prehlada

 

prehlad

 

 

 

 Nekaj nasvetov, kako si lahko na naraven način pomagamo pri gripi in prehladu.

Preberi več


 

Helikoptersko starševstvo: pretiran nadzor nad otroki je škodljiv

 

helikopterski starsiSte tudi vi helikopterski atarš? Prihajajo počitnice, čas za sprostitev. Hkrati čas, da starši, ki otroke nadzirajo vsak trenutek, razmislijo, ali s svojim početjem nehote prizadenejo več škode kot koristi. Danes otroci do tretjega razreda ne smejo sami v šolo. 25 let nazaj so šli že v prvi razred skoraj vsi. Smo zaradi medijev in drugih pritiskov pozabili, kaj je za otroke res pomembno?

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.