S sladkorjem uspavani imunski sistem

 

slafkor imunski sistemImunski sistem ni navdušen nad sladkorjem in sladicami. Raziskovalci z državne univerze Loma Linda University v Kaliforniji so ugotovili, da sladkor in njegovi derivati (med, sladkorni sirup) hromijo telesno obrambo. Vir: Dnevnik

 

Preberi več


 

Argumenti starša, ki ne želi cepiti (prvi del)

 

argumenti starsaV časopisu New York Times je bil 23. marca 2014 objavljen članek, ki ga je napisala dr. Kristen Feemster (epidemiologinja, pediatrinja) o tem, da necepljenje zahteva pozornost CPS (Child Protective Services – naši Centri za socialno delo), dr. Feemster hkrati poziva znanstvene in javnozdravstvene skupnosti, da omejijo oziroma odpravijo pravico do izjem glede cepljenja http://www.nytimes.com/roomfordebate/2014/03/23/making-vaccination-mandatory-for-all-children/eliminate-vaccine-exemptions Tukaj je odgovor neke mame na to novico:

Preberi več


 

Po cepljenju je otroku noga tako otekla, da ni mogel obleči niti enih hlač


cepljenje

 

 

Objavljamo zgodbo matere treh otrok (želi ostati anonimna), dva sta po cepljenju doživela hude stranske učinke. Pediatrinja ni želela vpisati v kartoteko hudih stranskih učinkov po cepljenju.

Preberi več


 

V Franciji medicinsko osebje proti uporabi cepiva Gardasil

 

gardasil peticija

Medtem ko smo bili še letos v Sloveniji priča pravi gonji proti staršem, ki svojih deklic niso želeli cepiti za HPV (rak materničnega vratu) – še več, medtem ko letaki Nacionalnega inštituta za javno zdravje zavajajo, da gre za obvezno cepljenje, čeprav je prostovoljno, krito pa iz davkoplačevalskega denarja, se v Franciji odvija popolnoma drugačna zgodba.

Preberi več


 

Argumenti starša, ki ne želi cepiti (drugi del): Era kroničnih bolezni

 

argumenti starsaStrinjati se moramo z zadnjič citiranim člankom (Iz NY Times-a): imamo srečo, da živimo v dobi, ko redko vidimo otroško paralizo, črne koze, davico in druge hujše bolezni. Zagotovo nismo ljubitelji otroške paralize ali katerekoli druge bolezni; pravzaprav – kateri starš pa je? Ampak reči, da so te bolezni “preprečljive s cepljenjem” ali da je cepivo izkoreninilo te bolezni, je pretiravanje. Ali res mislite, da nima porast kroničnih bolezni v tej državi nič opraviti z ogromno količino cepiva, ki jo vsiljujete ameriškemu ljudstvu?

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.