Lupus: Hočem, morem, moram

 

lupusDanašnji strupeni svet – procesirana hrana, polna kemije, pa tudi vse ostalo, kar ni v skladu z Naravo – povzroča med drugim tudi čedalje več avtoimunskih bolezni. To so bolezni, pri katerih se imunski sistem zaradi vmešavanja kemičnih snovi ali prehranskih sestavin, ki v telo ne sodijo, v delovanje našega organizma »zmede« in ne loči več, katera tkiva v telesu so lastna, katera pa so tuja in sovražna. Začne napadati lastno telo in to ima v večini primerov zelo hude posledice.

Preberi več


 

Cepljenje hčerke nam je prineslo tri leta neprespanih noči in izčrpanosti

 

cepljenjeV zadnjem času se odkriva vedno več neetičnih dejanj na področju zdravstva. Velik črni madež zdravstva je tudi cepljenje, kajti zdravstveni delavci prikrivajo dejansko stanje in število obolelih po cepljenju. Starši obolelih ali poškodovanih otrok so tako dvakrat prizadeti: prvič zaradi poškodbe ali hude bolezni otroka, drugič pa zato, ker jim celoten zdravstveni sistem obrne hrbet, stroške zdravljenja morajo sami nositi, zdravniki zanikajo povezave med cepivom in boleznijo, izvajajo pritisk na starše, jih žalijo… Ganljiva zgodba matere je v nadaljevanju.

Preberi več


 

Cepivo proti HPV je uničilo zdravje moji hčerki, ki je bila odlična športnica (javno pismo)

 

poskodovana s cepiviZdravstveni delavci v javnosti pogosto trdijo, da gre pri cepivih zgolj za blage stranske učinke. Gre za sistematično zavajanje javnosti, kajti hudih stranskih učinkov sploh nočejo beležiti v statistiki. Neresnične izjave zdravstvenih delavcev so spodbudile mnoge starše, da opišejo svojo tragično zgodbo s cepivi, ki so poškodovala njihove otroke. V nadaljevanju je samo ena od njih. 

Preberi več


 

Z vitaminom D nad astmo?

 

vitamin dČas, ki ga astmatiki preživijo na sončni svetlobi, bi lahko vplival na astmo, kaže raziskava, ki so jo opravili na londonskem King's Collegeu. Nizka raven vitamina D - tega telo proizvaja ob izpostavljenosti sončni svetlobi - je namreč povezana s poslabšanjem simptomov, je pokazala študija, objavljena v Journal of Allergy and Clinical Immunology.

Preberi več


 

Sodišče v ZDA potrdilo škodljivost cepiva proti ošpicam, mumpsu in rdečkam

 

avtizem cepiva

Novica, ki je seveda ne boste zasledili v splošnih medijih, je, da je sodišče v ZDA – sicer zelo potihoma – posredno potrdilo, da kombinacija cepiva proti ošpicam, mumpsu in rdečkam povzroča avtizem. V nedavno sprejeti odločitvi, katere del ostaja skrit pred javnostjo, je deček, ki je po cepljenju dobil potrjeno diagnozo avtizma, dobil nekaj sto tisoč dolarjev odškodnine.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.