Naravno nad težave s kandido

 

kandida zdravljenjeCandida albicans je kvasovka, ki živi v našem telesu. Glivica običajno prebiva v prebavnem traktu in vagini. Težave se pojavijo takrat, ko se glivica preveč razmnoži. Candida se pospešeno namnoži takrat, ko imamo oslabljen imunski sistem in zaradi tega premalo dobrih, probiotičnih bakterij, zato imamo velikokrat ob uporabi antibiotikov prebavne težave, drisko.... Razmnožene glivice proizvajajo toksine, ki uničujejo naš imunski sistem, hormonsko ravnovesje in vse ostale sisteme v telesu.

Preberi več


 

Ali lahko s pomočjo akupunkture shujšamo?

 

hujsanjeKitajska akupunktura je starodavna praksa, ki pomaga zdraviti vrsto zdravstvenih težav. Terapije z akupunkturo so učinkovite pri kroničnih bolečinah, pooperativnih bolečinah, slabosti, visokem krvnem pritisku, odvisnostih in tudi pri izgubi teže.

 

Preberi več


 

Mikrovalovka DA ali NE?

 

mikrovalovka

Je mogoče, da milijoni ljudi po vsem svetu naivno žrtvujejo svoje zdravje za udobje, ki ga nudi mikrovalovna pečica? Zakaj so v Sovjetski zvezi leta 1976 prepovedali uporabo mikrovalovk? Kdo je sploh izumil mikrovalovke in zakaj? Odgovori na ta vprašanja vas bodo morda tako pretresli, da boste vrgli svojo mikrovalovko v koš.

Preberi več


 

Hujšanje s stevijo - hujšanje brez odrekanja

 

hujsanjeStevija kot naravno sladilo in brezkalorični nadomestek sladkorja je izvrsten pomočnik pri hujšanju oz. pri izgubi telesne teže in maščobe, saj je brez kalorij, ohranja ravnovesje hormonskega sistema, odpravlja željo po sladki in mastni hrani, uravnava apetit in daje hitrejši občutek sitosti.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.