Naravni nasveti za blaženje gripe in prehlada

 

prehlad

 

 

 

 Nekaj nasvetov, kako si lahko na naraven način pomagamo pri gripi in prehladu.

Preberi več


 

Kruh na zagovoru - radikalni pogled na ne-zdrave prehranjevalne navade

 

kruh na zagovoruDr. William Davis je kot družinski zdravnik spremljal in raziskoval zdravje in počutje številnih bolnikov ter ugotovil, da so pšenični izdelki eden od glavnih krivcev za debelost, slabo počutje in druge težave ljudi. Svoje izsledke je objavil v poučni knjigi Kruh na Zagovoru (Wheat Belly), ki je sedaj prevedena tudi v slovenščino. Knjiga Kruh na zagovoru je knjižna  uspešnica v ZDA, Nemčiji in na Poljskem. V ZDA je bila knjiga med najbolj prodajanimi v sekciji knjig o zdravi hrani, zdravju in boljšem počutju.

Preberi več


 

Znaki, da ste izgoreli


izgorelostSe tudi vam zdi, da ste ves čas utrujeni, da se že zjutraj zbudite nenaspani in da nikakor ne pridete na zeleno vejo? Verjemite, niste sami. Nadledvična utrujenost prizadane veliko število ljudi, številke pa se iz dneva v dan povečujejo. Nadledvična utrujenost ali izčrpanost nadledvičnih žlez, je v današnji družbi pravzaprav epidemija in je dandanes odgovorna za veliko število bolezenskih znakov. Pa vendar se večina ljudi ne zaveda, da imajo to bolezen.

Preberi več


 

Ukrepaj takoj: 5 navad za srce in 5 navad za črevo

 

srcePri pisanju aktualne serije člankov o povezanosti imunskega sistema s prebavili smo naleteli na dve čisto ‘sveži’ študiji, katerih izsledki so izjemno zanimivi za širši krog bralcev, zato ju želimo predstaviti posebej. Vir: Weareachange Slovenia

 

Preberi več


 

Glutation - najmočnejši antioksidant v boju proti staranju

 

glutationGlutation je vodotopni antioksidant, ki ima močno vlogo pri razstrupljanju telesa. Ima ključno vlogo pri podpori imunskega sistema. Največja koncentracija glutationa je v jetrih. Mnogi zdravstveni strokovnjaki trdijo, da je glutation najbolj pomemben in najbolj učinkovit endogeni antioksidant. Po mnenju strokovnjakov igra v telesu vlogo prve obrambne linije pred oksidativnim stresom, pred strupi iz okolja, hrane, vode, pred posledicami zdravil in drugih kemikalij, ki nenehno napadajo naše celice in encime.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.