Preventiva proti raku se začne v domači kuhinji

 

zelenjava

 

 

Številne raziskave so potrdile, da je raka mogoče premagati ali vsaj ublažiti njegove posledice, oziroma še bolje preprečiti, in si ga (žal) tudi nakopati pri mizi, z vilicami in nožem.

Preberi več


 

Vsakodnevne navade, ki motijo naše hormone

 

tezave s hormoniHormonska neravnovesja so v današnjem času že nekaj vsakdanjega, s čimer se srečuje večina izmed nas. Pa naj gre za težave s ščitnico, neredne ali izostale menstruacije, neplodnost, prekomerno izpadanje las, pridobivanje kilogramov ali raka jajčnikov, prsi, prostate, črevesja…Obstaja nekaj različnih navad, ki najbolj prispevajo k tem boleznim in se jim moramo izogniti, da svoje hormone spravimo v red.

Preberi več


 

Zdravilne lastnosti kokosovega masla

 

kokosovo maslo

 

Opojno kokosovo maslo je fantastična vlažilna nega za celo telo. Bogato je z lavrinsko maščobno kislino in antioksidanti, ki kožo ščitijo pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem. Vpije se globoko v kožo, jo izdatno vlaži, mehča, pomirja in ji vrača prožnost.

Preberi več


 

Poporodna nega za mamice

 

poporodna nega za mamiceObdobje po porodu je čas, ko se stke najmočnejša vez med vami in vašim novorojenčkom in ko lahko začnete zares uživati v svoji novi vlogi. Hkrati pa je tudi čas, ko lahko pri enem ali obeh pride do različnih težav, a tudi v tem primeru lahko varno uporabljate številna eterična olja: sivko, rožno pelargonijo, kadilno bosvelijo, rimsko in nemško kamilico, vrtnico, neroli, muškatno kaduljo in pačuli.

Preberi več


 

Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni - knjiga, ki lahko reši življenje mnogim Slovencem

 

preprecite srcnozilne bolezniNajpogostejši vzrok smrti v zahodnem svetu, tudi v Sloveniji, so bolezni srca in ožilja. V knjigi nam avtor, dolgoletni zdravnik in raziskovalec, predstavi medicinsko preverjen recept, kako se s pravilno prehrano lahko do konca življenja zaščitimo pred vsemi srčnožilnimi boleznimi. »Rešitev, ki jo dr. Esselstyn predstavi v knjigi Preprečite in odpravite srčnožilne bolezni, je tako globokoumna kot Newtonovo odkritje težnosti. Polovica vseh Američanov, ki bodo danes umrli, bi lahko preložila srečanje s pogrebnikom, če bi sledila programu dr. Esselstyna.« - pravi Howard F. Lyman, soavtor knjig No more bull! in Mad cowboy.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.