Nenavaden nasvet, kako se znebiti parazitov

 

parazitiKdo je v današnjem času na seznamu ogroženih, da se okuži s paraziti? Pravzaprav vsak izmed nas. Morda vas bo presenetilo, toda paraziti nikakor niso (več) problem blatnih vasic in kužnih rečnih nabrežij tretjega sveta. In tudi nikakor niso nekaj, kar je povezano zgolj z nezadostno higieno in kronično podhranjenostjo. Med 85 in 90 odstotki prebivalcev t.i. ‘civiliziranega’ sveta nosi v sebi vsaj enega parazita, mnogi pa tudi po več. Gre torej za nekakšno tiho epidemijo, ki ji zdravniki v večini primerov niso kos, saj niso izurjeni za prepoznavanje tovrstnih simptomov.

Preberi več


 

Hormonska dieta - hujšanje s pomočjo hormonov

 

hormonska dieta

 

 

Ne glede na to, kako se neko nesorazmerje kaže na zunaj, pa notranja realnost ostaja enaka – vsako in vsa hormonska neravnovesja vodijo k težavam pri izgubi teže in povečanemu tveganju za debelost.

Preberi več


 

Zakaj je za optimalno zdravje dobro uživati le minerale in vitamine iz polnovrednih živil

 

vitamini naravni

 

Česar ne vemo o vitaminih in mineralih, lahko uniči naše zdravje. Dr. Kim navaja: “V svoji praksi sem srečal že veliko ljudi, ki so si uničili zdravje prav s sintetičnimi vitamini in minerali, tako da lahko z gotovostjo trdim, da je toksičnost z neprimernimi vitamini in minerali bolj pogosta, kot si sploh lahko mislite.”

Preberi več


 

Skrivnost delovanja zdravilnih rastlin

zdravilna zelisca

 

 V čem je skrivnost delovanja zdravilnih rastlin? Uporabljamo jih od nekdaj za razno razne tegobe, danes poznamo njihovo sestavno, znamo učinkovine izolirati, analizirati …. Ne znamo pa ponoviti sinergičnega delovanja učinkovin.

Preberi več


 

Brokoli - super hrana

 

brokoliBrokoli je eden izmed najboljših sušperživil. Izvira iz Sredozemlja in spada v družino križnic. Vsebuje zares pester izbor vitaminov in mineralov, kot so kalcij, magnezij, kalij, železo, cink, fosfor, vitamin A, B1, B2, B3, B6 in vitamin C, flavonoide, karotenoide, fenole, indole, sulforafane, koencim Q10.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.