Vitamin C intravenozno - Je zdravilo za raka vseskozi pred našim nosom?

 

vitamin c intravenozno

 

Vitamin C, ki bi ga vbrizgavali z injekcijo, bi lahko bil učinkovito in nizkocenovno zdravilo v borbi z rakom. Težava je, da farmacevtska podjetja najverjetneje ne bodo opravila testiranj, saj vitaminov ni moč patentirati. Vir: 24ur.com

Preberi več


 

Rak in prepovedana zdravila zanj: Kaj je narobe z uradnim zdravljenjem raka in najzanesljivejši način, da raka preprečimo/ozdravimo sami

 

rak prepovedana zdravila

 

 

Tokrat priporočamo kar dva video posnetka in spremljajoči članek. Rak je prav gotovo bolezen, ki bi ji moral vsak izmed nas nameniti nekaj pozornosti in se o njej čimbolj poučiti.  

Preberi več


 

O raku: Kako ga preprečiti, kako ga zdraviti, 1. del

 

rak prepreciti

 Rak ni tisto, kar bi lahko sklepali po njegovem slovesu. Rak ni smrtna obsodba in ni nič dokončno zapečatenega. Potek bolezni je nepredviden in se lahko iz dneva v dan spreminja, včeraj je lahko napredovala, danes se lahko zaustavi in celo obrne v nasprotno smer, v regresijo. Lahko tudi obratno, stvar pa je kar v precejšnji meri v naših rokah.

Preberi več


 

42-dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu

 

breuss sokVeliko ljudi je že slišalo za postenje po Breussu, vendar pa jih verjetno ni veliko, ki bi ta način postenja podrobno poznalo ali se ga celo lotilo. Vzroki so morda tudi v tem, da so Breussa v visoki starosti prosili, naj zapiše najpomembnejše elemente postenja za zdravljenje raka, ki so jih potem brez urejanja izdali in so na voljo tudi v slovenščini. Od leta 2011 pa je vsem zainteresiranim za Breussovo metodo na voljo knjiga "Jurgen H. R. Thomar 42-dnevno zdravljenje raka po Rudolfu Breussu", ki prinaša bolj sistematičen in urejen opis zdravljenja raka (tudi v slovenščini).

Preberi več


 

Gersonova terapija

 

gersonova terapijaGersonova terapija prvotno ni bila namenjena rakavim bolnikom, vendar vsem ostalim boleznim. Ko pa so opazili, da uspešno deluje tudi na raka, je postala sinonim za zdravljenje raka. Vsekakor se zanjo odločajo ljudje s številnimi boleznimi, zelo zaželjena pa je tudi kot razstrupljevalna terapija, kot preventivna terapija oz. kot terapija, po kateri se nedvomno počutimo in izgledamo bolje.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.