Dobra in slaba novica o raku dojke

 

niacinNekatere študije, ki so preučevale zdravljenje raka na dojki prinašajo tudi pozitivne vesti. Ženske, ki zbolijo za rakom dojke, imajo še druge možnosti, ne samo uradno zdravljenje, ki jih oropa energije, povzroča depresijo in jih morda še za vselej pohabi . Ena takšnih študij je preučevala vitamine iz skupine B, ki so se že prej izkazali na številnih področjih naravnega zdravljenja. Zelo perspektiven je nikotinamid, posebna oblika niacina, bolj znanega kot vitamin B3.

Preberi več


 

Šest milijonov življenj, iztrganih raku - prištejte svojega

 

rak cancerVse bolj postaja jasno, da je rak v osupljivo veliki meri preprečljiva bolezen. To so ugotovili znanstveniki, toda ti ga ne preprečujejo – preprečujemo ga mi sami. Uradna medicina skuša ustvariti vtis, da je rak nekaj skrivnostnega, nenadnega in nepojasnljivega. Da je  to nekaj izven naše moči. Da ni bolezen, ki jo povzvročajo naš nesprejemljiv življenjski slog, slaba prehrana (predvsem umetna, visoko procesirana živila!), stres, pomanjkanje spanja, potlačena čustva in podobno. Da ni bolezen, ki počasi nastaja v nas zaradi psihičnih in fizičnih strupov, temveč nekaj, kar se pojavi čez noč in nas preseneti iz zasede.

Preberi več


 

Dr. Thomas Lodi: Vojna proti raku

 

vojna proti raku»Vojna« proti raku je bila razglašena pred približno 40-timi leti, milijarde dolarjev so bile porabljene za raziskave in še bilijoni za zdravljenje. In kljub vsemu temu vloženemu denarju pa smo priča čedalje večji pojavnosti in umrljivosti zaradi raka. Pri tem pa ne samo, da se očitno ni posvetilo vzrokom za nastanek raka, tudi sam koncept »vojne« proti raku (telesu) se mora opustiti.

Preberi več


 

Rak se hrani s sladkorjem

 

rak se hrani s sladkorjem

 

 

Rakaste celice se hranijo s sladkorjem, saj imajo na svoji površini od 10-20 krat več inzulinskih receptorjev kot normalne celice. To dejstvo pozna tudi uradna medicina, ki s pomočjo naprav za PET slikanje določi položaj in velikost rakastih celic.

Preberi več


 

Dr. Thomas Lodi - kako pride do raka

 

rakaste celiceNa prvi pogled se zdijo vzroki za nastanek raka prav strašljivi. Videti je, da lahko raka povzroči skoraj neskončno število kancerogenov v okolju (snovi, ki povzročajo raka) in prav tako genetske predispozicije (slabosti). Ti kancerogeni lahko variirajo od virusov do kemikalij v vodi, zidne barve, dima, izdelkov iz petroleja, insekticidov, radiacije in vrste drugih virov. V resnici bi potrebovali ogromno prostora, da bi našteli vse in bi lahko odrivali še vsak dan nove.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.