S terapijo z antineoplastoni rak popolnoma izgine

 

antineoplastoniAntineoplastoni so skupina peptidov, ki jih najdemo običajno v urinu in krvi. Za uporabo v medicinskih raziskavah so bili prvotno izolirani iz človeškega urina, vendar se zdaj sintetizirajo v laboratoriju. Terapijo za zdravljenje raka z antineoplastoni je razvil dr. Stanislaw Buzynski. Njegovi rezultati so presenetljivi. Dokumentirani so številni primeri, ko po terapiji z antineoplastoni rak popolnoma izgine. Kljub temu njegova terapija ni priznana s strani ameriške FDA.

Preberi več


 

Rak - katero obliko zdravljenja izbrati?

 

operacijska dvoranaRak je okoli leta 1900 zasedal 8. mesto v skupni stopnji umrljivosti – 2% vseh smrtnih primerov. Do leta 2000 je rak že dosegel 28% vseh smrtnih primerov. Po raziskavah bo do leta 2020 rak povzročitelj 40% smrti.  V svetu zboli za rakom letno več kot 12 milijonov ljudi, 7,6 milijona pa jih zaradi raka umre. V Sloveniji letno zboli za rakom več kot 10.000 prebivalcev, umre pa jih okrog 6.000. Najpogostejši rak v Sloveniji je rak dojk, pljuč, jeter, črevesja…

Preberi več


 

Inzulinsko potencirana ali nizkodozna kemoterapija ima v primerjavi s klasično izjemno malo stranskih učinkov

 

inzulinsko potencirana kemoterapijaInzulinsko potemcirana kemoterapija (IPT-Insulin Potentiation Therapy) ali tudi tako imenovana nizkodozna kemoterapija je prijaznejša in bolj nežna opcija zdravljenja s kemoterapijo z občutno manjšimi stranskimi učinki. Dejstvo: več kot 50% ljudi, ki so prejeli konvencionalno kemoterapijo bo umrlo od stranskih učinkov kemoterapije, NE pa zaradi raka samega.

Preberi več


 

Dr. Thomas Lodi - Zakaj bi morali jesti samo rastline?

 

rastlinska hranaZakaj je tako, da v Ameriki vsakih 38 sekund nekdo doživi srčni infarkt? In zakaj vsak eden od dveh moških in vsaka ena od 2,5 žensk zboli za rakom v času svojega življenja? Kako je možno, da nimamo več standarda o pravem zdravju, temveč samo standarde, ki temeljijo na različnih stopnjah bolezni?

Preberi več


 

Predstavitev knjige: Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča Lothar Hirneise

 

kemoterapija rak zdravljenjePredstavitev knjige avtorja Lotharja Hirneiseja: Kemoterapija zdravi raka in zemlja je ravna plošča. Iz vsebine: Najprej uradna medicina in potem biološko zdravljenje? Ali obstajajo prave alternative za kemoterapijo? Opis programa 3E in kavzanetike. Zakaj vedo onkologi tako malo o uspešnih načinih zdravljenja raka? Kako si lahko pomagamo, ko nam rečejo, da ni nobene pomoči več?

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.