Lothar Hirneise: Hitri 3 E program

 

kratki 3e programNa naslednjih nekaj straneh sem združil napotke, kaj je treba v vsakem primeru storiti, ne glede na to, za katero zdravljenje se boste odločili. Tu pa je še nekaj, o čemer moram podrobneje spregovoriti, ker pri svojem vsakodnevnem delu opažam, da prav to povzroča bolnikom največje težave. To je disciplina. V zadnjih letih sem se zagotovo naučil, da se bolniki z rakom, še posebej tisti pri katerih je bolezen že napredovala, lahko pozdravijo samo, če živijo disciplinirano.

Preberi več


 

Dr. Thomas Lodi: Kako lahko preperečimo raka?

 

kako prepreciti rakaVsi smo prepričani, da se rak pojavi nenadoma. Pojavi se kar naenkrat in s seboj vzame tiste, za katere bi to najmanj pričakovali. To so miti in prepričanja, ki sejejo strah med splošno populacijo. Ti splošni miti o raku so strašljivi, celo grozni, vendar pa so to vendarle le miti. Obstajajo stvari in ukrepi, ki jih lahko kot posamezniki izvajamo, da zmanjšamo možnosti, da bi postali naslednja žrtev raka.

Preberi več


 

Kakšno prehrano izbrati ko zbolimo za rakom?

 

prehrana rakPrehranska podpora pri zdravljenju raka ima na naše zdravje zelo velik pomen. Med procesom zdravljenja in seveda po njem je bolj kot kdajkoli prej pomembno, da jeste zdravo in hranljivo prehrano. Vaše telo je zaradi kemoterapije, obsevanja oz. zdravil dodatno obremenjeno, porablja pomembna hranila za boj proti rakavim celicam in za dodatno obnovo vaših zdravih celic, ki so zaradi močnega zdravljenja poškodovane.

Preberi več


 

Z visokimi dozami vitamina C intravenozno uspešno v boju proti raku

 

vitamin c rakAmeriški Nacionalni inštitut za zdravje (The National Institute of Health - NIH), Nacionalni inštitut za raka (National Cancer Institute - NCI), in ameriška agencija za hrano in zdravila (Food and Drug Administration - FDA)  so končno potrdili zaključke raziskav, ki so jih izvedli Linus Pauling, PhD, Hugh Riordan, MD in mnogi drugi znanstveniki in zdravniki v zadnjih nekaj desetletjih o vitaminu C kot terapevtskem sredstvu pri zdravljenju raka.

Preberi več


 

Inzulinsko potencirana kemoterapija - alternativno zdravljenje raka


inzulinsko potencirana kemoterapijaInzulinsko potencirana kemoterapija (IPT), znana tudi pod imenom "nizkodozna kemoterapija" (ang: low dose chemotherapy), je eden najvarnejših in najbolj inovativnih pristopov k zdravljenju raka. Je bolj prijazen in nežnejši način spopada z rakom, vključno z bolj agresivnimi tipi raka kot so pljučni rak in rak kolona, vendar pa je ta terapija učinkovita tudi pri različnih drugih vrstah raka. Ta alternativna metoda zdravljenja raka nima skoraj nobenega stranskega učinka kot so npr. slabost, intenzivna izguba las, poškodba pljuč, ki jih pogosto vidimo pri standardni kemoterapiji. Ključ k IPT kot zdravilu za rak je hormon, ki ga telo samo proizvaja – to je inzulin.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.