Kemoterapija pospešuje rast rakastih tumorjev

 

kemoterapijaVse odkar se je kemoterapija začela uporabljati v medicini, želijo zdravniki in onkologi odgovoriti na to nadležno vprašanje: Zakaj je tako, da se zdi, da kemoterapija na začetku deluje, nato pa kasneje rakave celice še bolj agresivno razvijajo, medtem ko se telo ne odziva več na kemoterapijo? Izkazalo se je, da kemoterapija poškoduje zdrave celice in povzroči, da začnejo izločati protein, ki pospešuje rast rakastih tumorjev.

Preberi več


 

Estrogen in rak

 

estrogen in rakV zadnjem času se na vseh seminarjih, predavanjih in izobraževanjih srečujem z velikim poudarkom na presežku estrogena, ki je povod za številne bolezni, tudi raka. Tako kot drugod v razvitem svetu, se tudi pri nas vedno več srečujemo s kardiovaskularnimi boleznimi, artritisom, diabetesom in debelostjo.  Vedno več ljudi oboleva za alergijami, kroničnimi obolenji in rakom. Ste se kdaj vprašali, zakaj je tako?

Preberi več


 

15 simptomov raka, ki jih ne smete spregledati

 

 rak bolnica

 

 

Naše telo na rakavo obolenje pogosto opozarja z navidez nedolžnimi simptomi, ki jih marsikatera bolnica velikokrat spregleda, najsi bo zaradi napačne diagnoze ali pa strahu pred pravo diagnozo.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.