Kaj je Imara Reiki?

 

imara reikiImara Reiki je stil Reikia višje vibracije in moči od velike večine obstoječih Reiki simbolov. Imara Reiki je nadgradnja Usui Reikija in deluje le po iniciaciji. 
Stopnja moči in vibracij po iniciaciji se zelo poveča in se delo pri procesu zdravljenja zelo poenostavi.

 

 

Preberi več


 

Kurkuma in zeleni čaj za boj proti prehladu

 

zeleni cajVeliko zeliščnih spojin deluje na zmanjšanje vnetij in okrepi imunski sistem v telesu. Dve izmed najbolj dobro raziskanih protivnetnih zelišč za imunsko krepitev, sta kurkuma in zeleni čaj. Dodajte ju na svoj dnevni režim in okrepite svoj imunski sistem ter se tako zaščitite pred prehladi, gripo in razvojem kroničnih bolezni. 

Preberi več


 

Eterično olje kadilne bosvelije ima številne zdravilne lastnosti

 

etericno olje kadilna bosvelijaZdravilna moč eteričnega olj kadilne bosvelije je poznana že tisočletja. Med Egipčani je veljalo za božji vonj. Uporabljali so ga kot kadilo v procesu balzamiranja ter za zdravljenje številnih bolezni.

 

 

Preberi več


 

Z uporabo eteričnih olj izboljšamo kvaliteto življenja

 

etericna oljaEterična olja lahko učinkovito uporabljamo na številne preproste načine, ki bodo izboljšali naša življenja. Z njihovo pomočjo lahko pretežno sami poskrbimo za zdravje in odpornost, dobro kondicijo telesa, čist dom, dvig razpoloženja, pomiritev ter na ta način zmanjšamo in prekinemo vnos vse številčnejših škodljivih kemikalij v telo in dom.

Preberi več


 

4 nasveti o tem, kje vse lahko uporabimo EFT


eft  terapijaEFT terapija deluje na naš miselni in čustven svet, zato jo lahko uporabimo za odpravo negativnih čustev, za odpravo kompleksnih čustvenih stanj, za spremembo podzavestnih prepričanj in za doseganje uspeha na osebnem in poslovnem področju.  Usposobljen EFT terapevt vas bo hitro pripeljal do trajnih sprememb, ki vam bodo spremenili vaše življenje na bolje.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.