Prispevki

Dobrodelna akcija - zbiranje igrač za otroke

 

dobrodelna akcija igraceRes je, da smo šele dobro zakorakali v november, vendar se počasi približujemo bolj prazničnemu vzdušju, veselju, radosti in obdarovanju. December je čas, ko si iskreno zaželimo novih priložnosti, ljubezni, veselja in zdravja. Je pa tudi čas, ko radi obdarujemo svoje najbližje in najdražje. Žal pa vsi nimajo te sreče, da bi obdarovali svojo družino, prijatelje in otroke, saj jim primankuje že osnovnih življenjskih potrebščin.  Že nekaj let smo z vašo pomočjo uspešno organizirali dobrodelno akcijo, kjer smo zbirali igrače, knjige in podobne potrebščine za otroke iz socialno ogroženih družin. Veseli me, da je bil vsako leto odziv zelo velik, saj smo skupaj zbrali velik kup igrač, ki so šle po domovih družin, nekaj pa tudi v zavode, domove, Azil in celo v Afriko.

Preberi več


 

Center slepih športnikov Vidim Cilj

 vidim cilj logo

VIDIM CILJ je neprofitni center slepih športnikov, katerega ustanovitelj in ambasador je Alen Kobilica. Namen centra je spodbujati slepe pri športnem udejstvovanju, jim nuditi pomoč pri snovanju in uresničevanju osebnih športnih ciljev, strokovno podporo pri načrtovanju in izpeljavi treningov ter udeležbi na tekmovanjih.

Preberi več

Pomagajmo drugim in počutili se bomo bolje

 

dobrodelnostDrugim lahko pomagamo na več načinov, lahko prispevamo finančna sredstva ali stvari, ki jih ne potrebujemo več, lahko koga obiščemo ali pa le namenimo pozitivne misli in našo pozornost. Vsekakor pa se vedno, ko pomagamo drugemu človeku v stiski, počutimo bolje in polepšamo svet sebi in ostalim. Tukaj želimo prostor nameniti predvsem tistim, ki jim je življenje odreklo zdravje in zdravo telo in ki bi potrebovali vašo pomoč.

Preberi več

 

Pridružujemo se prošnji za pomoč Lenartu Skuku


lenart skukLenart Skuk iz Topola pri Begunjah bo v letošnjem letu dopolnil 7 let in hodi v 1. razred naše šole. Rodil se je z DUCHENNOVO MIŠIČNO DISTROFIJO, najtežjo obliko mišične distrofije, za katero je značilno postopno in nezadržno propadanje mišičnih vlaken. Otroci s to boleznijo hitro izgubijo sposobnost hoje, v glavnem pred dvanajstim letom starosti, pogoste pa so tudi sekundarne posledice mišične oslabelosti, kot so skolioza, kontrakture, srčna prizadetost in težave z dihanjem. Zdravila za zdravljenje Duchennove mišične distrofije še ni.

Preberi več

 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.