Božanski načrt

 

angelsko sporocilo

 

 

Pred utelešenjem ste skupaj z vašimi angeli in vodniki naredili božanski načrt,

ki je absolutna popolnost.

Preberi več


 

Pot srca

 

pot srca angeli

Prav ta trenutek ste poklicani, da odkrijete novo pot na vašem potovanju. To je notranja pot. To je pot vašega srca. Prav v srcu odkrivate vašo največjo moč, kar obstaja – to globoko povezavo z vašim Višjim jazom in notranjim vodstvom.

Preberi več


 

Ostanite trdno na svoji poti

 

nadangel mihael

Vsakdo od vas ima svoje mesto pod soncem. Ostanite trdno na vašem mestu in ne dovolite, da vam že najmanjši dvom prinese nemir in kaos. V času preobrazbe se v zemeljski atmosferi koncentrira vse več destruktivnih energij, katerim se morate izogniti in zavestno širiti brezpogojno svetlobo in ljubezen.

Preberi več


 

Vizija boljšega življenja

 

vizija boljsega zivljenja

 

 

 

 

Danes bomo  govorili o samospoštovanju. Pomembnost le-tega ne more biti dovolj poudarjena. Vsak od vas je zgradil bodočnost iz sanj in želja, ki so vaši koncepti boljšega in srečnejšega življenja.  Večina od vas se sprašuje, kdaj bo videla tudi kakšen dokaz o tem v svojem življenju.

Preberi več


 

Pozitivna naravnanost

 

angel ariel

 

 

 

 

Moji dragi, ohranite pozitivno naravnanost. Mi smo tukaj, da vas dvignemo in da vidimo radost v vaših življenjih. Odpustite vse strahove in skrbi o prihodnosti, ste zelo zaščiteni. Vaše poslanstvo se vam bo kmalu razgrnilo. Ne pozabite in nadaljujte z meditacijami in tako ostanite v čudežnosti vaše povezave z nami in božanskim. Vaša duša je čista in pozna smer, ki si jo tako želite.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.