Zvočne vibracije vstajenja Lorda Bude

buda kanalizirano sporocilo

 

 

Razširjam najglobljo ljubezen vsakomur in vsem dušam na Zemlji. Spoštujem vas tako v vaši edinstvenosti kot v združenosti z dušami v človeštvo, ki živi na Materi Zemlji.

Preberi več


 

Kanalizirano sporočilo boginje Afrodite

 

boginja afrodita

 

 

 

Za vse ženske, ki bi rade občutile svojo lepoto, prebudile svojo privlačnost in zaživele v svoji ženski energiji - kanalizirano sporočilo boginje Afrodite.

Preberi več


 

Kanalizirano sporočilo Sanat Kumara

 

bela podlagaPredragi bojevniki luči! V zaupanju, da ste predani vodstvu višjega jaza, se vam oglašam, da vam prenesem sporočilo naše Bele Bratovščine. Vedite, da vas neskončno ljubimo in spoštujemo vaš trud, da se nam v svoji zavesti približate zavesti enosti. Pri tem ni pomembno, kolikokrat padete, obupate, spustite stvari iz rok...kar šteje, je, kolikokrat ponovno zberete voljo, da greste naprej! Šteje to, kolikokrat vstanete in se otresete pepela preteklosti ter se dvignete iz njega kakor Feniks.

Preberi več


 

Mojster Saint Germain - Teden z mojstri modrosti

 

blue energyPovabili ste me, pa sem prišel. Zelo lepo se je odzvati vašemu povabilu, saj sedite zbrani v znamenju mojstrskih energij. To cenim in podpiram. Pomagal vam bom z nekaterimi nasveti izdelati vašo energijo malo bolj modro. V vsem tem, kar delate dan in noč, morate imeti prefinjen občutek, da počete nekaj, kar bo ostalo zapisano v večnosti. Saj vsaka vaša, še tako nepomembna akcija naredi premik v tem čudovitem mozaiku energij.

Preberi več


 

Sporočilo vnebovzetega mojstra Saint Germaina

 

vijolicni plamen

 

 

V tem, kar opažate in doživljate kot strašen čas sprememb na našem velikem planetu, je najbolj pomembno, da se odprete neomajni kozmični zavesti božanskosti znotraj sebe, ki vam bo pomagala v krmarjenju skozi te velike spremembe.

Preberi več


 
 
2012 © Alternativno Zdravljenje - alternativno-zdravljenje.si
Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - 1in1.si
Pomembno! Vsi podatki, objavljeni na tem spletnem portalu so izključno informativne narave in jih uporabite kot vir splošnih informacij. Prav tako vse informacije na tem spletnem portalu nimajo namena nadomestiti pregleda in posveta z vašim osebnim zdravnikom ali specialistom, ki sta edina kvalificirana in poklicana za presojo vašega zdravstvenega stanja in za posredovanje zdravstvenih nasvetov glede vaše morebitne bolezni oz. vaših zdravstvenih težav. Mnenja avtorjev objavljenih prispevkov, objavljenih na tem portalu ne odražajo nujno tudi mnenja skrbnikov portala Alternativno-zdravljenje.si.