Novice

Agromax kje kupiti?
Roxell BV je podružnica Corporation CTB, Inc. CTB, Inc. – globalni razvijalec, ustvarjalec in trženje sistemov in rešitev, ki se uporabljajo pri perutnini in prašičereji, proizvodnjo jajc in žita, kot tudi v različnih področjih in konjereja industriji. Distributer Roxell so samostojni poslovni subjekti in ne zastopniki ali osebe, ki so v lasti ali podjetje Roxell CTB, Inc. Sistem ocenjevanja tržne moči in dinamičnosti družbe s prevedbo v točkah vnaprej izračunane ekonomske učinkovitosti.

Prispevki

2018Strahovye za obvezno socialno zavarovanje za primer začasne nezmožnosti za delo in materinstvo rubljev. 2018Strahovye in drugih prispevkov za obvezno pokojninsko zavarovanje nakazana ruskih

rubljev v pokojninski sklad. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye prispevki za obvezno zdravstveno zavarovanje od delovno aktivnega prebivalstva, ki se prenesejo v proračun rubljev Sklada Zvezna Obvezno zdravstveno zavarovanje.


Nastala snov je treba temeljito zmešamo. Takšna tekoča zmes oplojenega kulture glede na svoje potrebe in vrsto. Azotobacter pozitivno vpliva na plodnost tal. Te iste mikroorganizmi so prisotni v šote, humus. V kombinaciji z drugimi hranili Azotobacter učinkovito poveča produktivnost in plodnosti.


Zdi se, da je naprava dražje kot bi morala. Agromax gnojilo za krompir. Kompleksna mineralna gnojila.

Učinek aplikacije

Ko nakup semena vrtnin na internetu, lahko odredi njihovo dostavo do vseh regijah Ukrajine zaradi dobro razvito logistiko družbe Nova-pošti. V naših kmetijskih Agromaks spletno nakupovanje imate možnost kupiti poceni rastlinskih semen s hitro dostavo v Ukrajini od vodilnih proizvajalcev. Izdelek je primeren za vse vrste kmetijskih in vrtnarskih pridelkov. Njegova visoka učinkovitost potrjujejo številne povratne informacije strank, certifikat kakovosti.


Zadnje spremembe lahko vključuje poročila o znakih stečaja, indeksi poslabšanja družbe, ki vstopajo na negativne registrov, menedžerji sprememb ali lastnikov v sodnih postopkih in drugih pomembnih dogodkih v življenju družbe. Ključne zahteve za tehnične opreme v tovarni, in v ne-proizvodni sektor – je skladnost s tehničnimi potrebami kupca, enostavnost uporabe, lepo oblikovanje. Kombinacija teh dejavnikov, ki ustrezajo delovnih sredstev, ne da prihraniti čas, zmanjšati stroške različnih operativnih ukrepov. Za pridobitev informacij o jamstvih podjetje zanesljivost z dne opreme Agromax, se obrnite na podjetje.


Obstaja veliko povpraševanje med velike kmetije, družbe in gospodarstva. To pomaga, da absorbira najvišje hranilne snovi iz tal, vode in sončne svetlobe. Gnojilo je posebej zasnovana za podnebne razmere v različnih regijah naše države, vključno z najbolj škodljive in kruto za krhke južnih rastlin. Stopnja Poraba – 1 liter. odvisno od kulture, ki se obravnavajo, kar omogoča njegovo uporabo zelo stroškovno učinkoviti.

S klikom na “Zahtevajte klic”, se strinjam z obdelavo osebnih podatkov. S klikom na “Pošlji zahtevo”, se strinjam z obdelavo osebnih podatkov.


Paleta izdelkov nenehno raset izpolnjuje sodobne potrebe. Tudi v paleto proizvodov družbe “Agromaks skupina” presentedin pakovalnye materiali visoke kakovosti (silažo in odsek (odsek) filmi) družba Trioplast. menedžerji in strokovnjaki iz podjetij živilsko-predelovalni kompleks države – kmetijskih gospodarstev, kmečkih kmetijah, v predelovalnih obratih, grain podjetja in drugi. obdelava mesto klopov na varen način za otroke in živali, profesionalno opremo, v Moskvi

in ​​moskovski regiji, 900 str na sto kvadratnih metrov.


Pri uporabi gnojil v tla povečuje nivo mikro in makro. Zato naj se nasičenost tal zadostno količino hranil igralo s sredstvi 6 g na 1 hektar (100 m2). Nied karantenski spričeval in sortno. Za elite semena so na voljo z vsemi dokumenti za državne subvencije za elitno seme. Seme pozimi rastline za izvajanje v jesensko setvijo 2020 g.


  • Biološka Agromax gnojilo, primerno za vse vrste pridelkov za vrt.
  • Letos, vsi njegovi sosedje so že zakazali.Bioudobrenie Agromax nakup BalashiheYa lahko trdimo, s polno odgovornostjo, da je osebno gledate kakovost povečan prirastek dobitek z Agromaks gnojilo
  • gnojilo Agromax -. inovativen drogo gojenih rastlin, ki poveča hitrost rasti in donosa

.

Dmitry Patrushev: vladne podpore za povečanje produktivnosti krav molznic povečala za polovico

Tretje predelavo dni po cvetenju za izboljšanje ponudbe listov in boljšo rast poganjkov. Naslednja rastline obdelavo proizvedenih z razprševanjem enkrat na deset dni po stopnji 1 liter na hektar v višini namakanje in 4 L na 1 hektar enkrat na 10 dni (5 dni interval med zdravljenja). Priročnik vsebuje jasne smernice za pripravo gnojila za uporabo. Pripravimo delovno raztopino z raztapljanjem vsebino ene vrečke v vedru vode (10 litrov).

Ocene, navodila za uporabo, sestavo in lastnosti. Če niste prepričani, da vam bo ustrezala, lahko pokličete naše svetovalce in bodo pomagali, da najboljša izbira in za nakup semena zelenjave.


Mnenja strank:

Agromax

Se zaveda svojih dejanj in sezonskih popustov, se prijavite na naše e-novice in nakupu opreme po konkurenčnih cenah. Mineralna koncentrirano gnojilo za dognojevanje vrtnic. Spodbuja aktivne rasti, obnavlja in krepi korenine. Tla za kaktuse in sočnice iz kompleksa gnojila. Spodbuja aktivno rast, krepi koreninski sistem.


Podjetje je specializirano za trgovino tehnologija Agromax. Tukaj lahko naročite opremo za kmetijstvo. Vse razpoložljive in oprema so v naši bazi podatkov. Stimulator korenin korenine. Se ne uporablja le v osebne kmetij.


VRSTE

popoln in do datuma, na voljo v poslovnem paketu ali dnevno licenco. Dokončanje registracije podjetja ali nakup dnevno licenco. F2.2520Rezultat od drugih dejavnosti, ki niso vključeni v neto dohodka (izguba) perioda0tys. F1.1300Itogo v oddelku III – Capital in rezervy12987tys. F1.1310Ustavny kapital (osnovni kapital, pooblaščeni sklad, prispevki partnerjev) 0tys.Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja