Novice

Bracelet Bianchi pregled izdelkaPosebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

BRACELET BIANCHI – zelo redka vrsta črnega žada. Glavni element proizvoda črna žad Byanshi. Spada redkih poldragih kamnov. Njegova proizvodnja se izvaja samo na enem mestu, zato vzpostavil monopol. Zato se za nakup izdelkov iz tega kamna je poceni, ne bo dela.


Po zgodovinskih podatkih o več sto let nazaj v kitajski provinci je padel meteorit, ki je pustila veliko več kosov, ki ostanejo v tleh. In od začetka začel s proizvodnjo domačega jade BRACELET BIANCHI, nato pa uporabiti pametno konča z lastniškimi predelavo žad kamni. Sestava Jade kamna vsebuje veliko uporabnih elementov, kot so železo, cink, magnezij in

kalij. Ki zaradi svojega pozitivnega vpliva vpliva na vse, ki se pojavljajo procese življenjskega dejavnosti.


mineral posebno želen ljudi, katerih aktivnost je povezana s financami. V starih časih so verjeli, da jade ima številne zdravilne lastnosti, je ta kamen zelo aktivno uporabljajo v tradicionalni kitajski ritualov in medicine.


črna žad: Nakup, Mnenja

To izboljša presnovo, s čimer izboljšuje prebavo in normalno blato. Črna jade vpliva na reproduktivno funkcijo, povečuje spolno moč pri moških in ženskah povečuje spolno slo. Kamen ima pozitiven učinek na celotno telo in vse notranje organe v, je pomlajuje telo, ki upočasnjuje staranje na celičnem nivoju. Zapestnica ima pozitiven vpliv na imunski sistem, opazimo, da so ljudje, ki nosijo BRACELET BIANCHI, trpijo manj virusnih obolenj. Zapestnica pomaga za lajšanje bolečine pri ledvične kolike, in odpravo mišične krče.


Ob koncu leta 2015 je internet začel pridobiti popularnost zelo zanimivo in lepo dekoracijo – črno zapestnico BRACELET BIANCHI. Naj bo iz posebnega kamna, ki se kopljejo samo v eni provinci na Kitajskem. Prej je ta zapestnica prodaja samo v tej državi, in njene čudovite lastnosti znano le, da Kitajci.


Učinek Byanshi zapestnica iz Kitajske:

Izjemna lastnost te pasme je njegova izredno visoke trdnosti – drobci žada je zelo težko razdeliti na kose. Moč žad lahko primerjamo z dobrimi vrst jekla, ga narežemo na podlagi veljavne le diamant. Barva kamna raznolike – od skoraj bele preko najmanjših odtenkov zelene do skoraj črne. Danes bomo govorili o še posebej dragoceno razred žada – črna BRACELET BIANCHI

.

Arheološki dokazi kažejo, da so že 7000-8000 let pred kitajskim vedel ta kamen. Ob koncu obdobja neolitika, približno 6500 let nazaj žad postal deified kot kamen, ki je pripisana sveto lastnine, je bilo le minimalno obdelujejo. Pogosto se uporablja v obredih krožnih plošč žada “pi” oponašati nebom in ploščo v obliki kvadratne “Y” lažno predstavlja Zemljo. Plošče okrašena s simbolnimi podobami živali so bile uporabljene za obrambo od zla sil, da jih postavi na prsih ali na pasu. Široka paleta izdelkov, nizke cene, kot tudi popuste, promocije, prodaje in darila za vse stranke.


V preteklih letih, zdravniki in raziskovalci so se vrnili v študij uporabnih lastnosti tega kamna. In zdaj, da bi lahko na preiskave in za izvedbo študije o globlji molekularnem nivoju, smo se prepričajte, da res koristne lastnosti.

Nephrite – poldragi kamen – simbol plemstva, popolnosti in nesmrtnosti. Jade je prišel k nam iz tradicionalne kulture na vzhodu.


Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  • Poleg tega, žad odlično pomaga pri revmatizmu.
  • I am kitajska medicina je pred kratkim začela zaupati več kot naš ruski.
  • Na noč, spanje vsaj lahko bolečine je veliko manj.
  • Ampak moja artritis, da je čas, ni dovolj, da bi popolnoma opomore.
  • Zato zapestnica oblačila, ne odstranite, za šest mesecev.
  • črne keramike zapestnica za ure me s resna težava sklepov (artritis).

BRACELET BIANCHI

Drugič, bežen pogled na zapestnico z poliranega in majhna teža kamnov na elastični dovolj, da bi razumeli – nobene zveze z kamni nefritis nimajo. Žrtev poslovna goljufija besen vzhodni najbolj primitivne pa upada zaničevali ne le plemenite ljudi v Evropi “tatarsko”, vendar tudi sami, tako rekoč, podpira evropske vrednote. In ameriški mediji izključne, tako rekoč vrednot, ne zaostaja za Evropejce. BRACELET BIANCHI črna žad iz Kitajske aktivira proces obtoka, preprečujejo razvoj bolezni srca in zniževanje holesterola. Ugodne cene, enostaven plačilo, hitro odpremo in veliko izbiro ekskluzivnih dodatkov z naravnimi kamni – cenimo in radi vsakega odjemalca

.

Lahko, da vaš najljubši kos nakita sami preko spletne strani ali na telefonski številki našega upravitelja po telefonu. Če ste v iskanju statusa in izvirno darilo za sodelavca ali nadrejenega, elegantna in izvrstno zapestnico iz žada je izbira idealno.


je izmenjava energije, in kamen daje oseba pozitiven tok. Vsi ti procesi se pojavljajo na celičnem nivoju, pomaga pomladiti telo. Byanshi – je redka vrsta gemstone črne žada. Industrijska kamnin se je začela v letu 2009, vendar je zaradi priljubljenosti svojih rezerv so skoraj izčrpane. Ob nakupu blaga v vrednosti več kot 5000 rubljev dostava brezplačna.


Starodavni “Copanca” kamen najdemo le v mestih podobam shungites in nikoli na tleh Lidijska pisava kamen za javnost. začetek naj se z dejstvom, da prebivalci celinske Kitajske ne kupiti katero od zapestnice, izdelane iz bazalta. So povsod hrepeniš verske okraski in zapestnice, narejene iz naravnega ruskega zelene in svetlo žada. Nosite neke vrste smeti BRACELET BIANCHI, in kljub temu, da je to zelo Byanshi dotaknil telo, in menijo, mauvais ton.


Vprašali smo Indonezijci vprašanje ključno, odgovor, ki bi lahko zagotovil nekaj jasnosti o tem, ali govorimo o eni in

isti kamen. Če se spomni, da je ostala sled temno zapestnico. Kitajca ne pozabite, da zjutraj na materini zapestju, ko je zapestnica nekdaj črnkasta znamka. Bazalt, vključno s čudežno BRACELET BIANCHI nikoli ne puščajo sledi na koži.


V naši spletni trgovini lahko vedno kupite potovanja in športno spodnje perilo, zdravje in lepoto izdelkov, izdelkov za zdravje. Nudimo stvari iz naravnih materialov – kamele, ovce, pes dlake, bombaža in bambusa vlaken, kot tudi vključitev bakra niti

.

Načelo zapestnico je, da kamen proizvaja zdravilne žarke take dolžine, ki ustreza človeških valov. Zaradi tega je harmonična mešanica človeških in zapestnico.


Ključne odtenki in načini uporabe zapestnice

Kot že ime tega zapestnico, indonezijski spomnil. V zadnjem času na našem Gemological forumu je bilo vprašanje o čudežnem … zapestnico iz “črnega kitajski žad” Byanshi.Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Mogoče ti bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja