ProSlim Active - negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran
Novice

ProSlim Active – negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran

Kombinacija dodatek ProSlim Active vsebuje kompleks snovi, ki omogoča učinkovito delo o vzrokih prekomerne teže. V nasprotju s trditvami prodajalce ProSlim Active ni samo gorilnik maščobe, ampak varen objekt, ki lahko spodbujajo presnovne procese, izboljša mišični tonus in na koncu prispeva k izgubi teže.

Navodila za uporabo ognja orodij pritrdite

dodatek uporabimo za 30-35 kapljic. razredčimo v 200 ml vode, dokler gladko (v ta namen bi morali počakati 1-2 minut). Glede na dejstvo, da je sestava pade ProSlim Active vsebujejo snovi, ki zmanjšujejo apetit, je treba uporabiti 15 minut pred obrokom, 1-2 krat na dan.

Sestavek maščobe gorilnika

L-karnitin

dodatek levocarnitine. Intenzivnost učinki na presnovne procese v telesu v bližini B vitaminov. V nasprotju s splošnim mnenjem, L-karnitin ni gorilnik maščobe. Z dovolj vsebin v telesu, zagotavlja pretvorbo maščobnih celic v maščobnih kislin za njihov nadaljnji prevoz in odstranjevanje tkiva. Prispeva znatno povečanje metabolizma maščob. Zmanjšuje občutljivost telesa na kardio, intenzivno aerobno in anaerobno vadbo, zaradi:

 • povečanje sinteze ATP, ki pomaga pri krepitvi kardiovaskularnega sistema;
 • zmanjšanje koncentracije mlečne kisline v tkivih;
 • skrajša čas okrevanja po znatno telesno aktivnost;
 • zmanjša občutljivost tkiv za pomanjkanje kisika;
 • pospešitev metabolizma beljakovin, ki pomaga krepiti mišice.

Kombinirana uporaba L-karnitina s CoQ10 potencira delovanje seboj, kakršen pozitiven učinek ne samo na toleranci vadbe, ampak tudi na psiho-fiziološkega stanja.

Koencim Q10

spodbuja presnovo energije, predvsem v srčni mišici, izboljšuje vaskularni tonus, zmanjšuje utrujenost. V kombinaciji z drugimi vitamini in aminokisline ima močan antioksidant učinek, ki prispeva k izboljšanju krvnega obtoka, zahvaljujoč stimulacije regenerativnih procesov v epitelno plasti žilne stene.

kaktus ekstrakt

Je imenuje Hoodia Gordonii. Zaradi vsebino Р57 snovi, je izvajal pritiska na apetita. Pri uporabi, poleg zmanjševanje apetita, ekstrakt ima:

 • hipoglikemično učinek;
 • gipolipidemicheskoe ukrep (predvsem, zmanjšan lipoproteinov majhne gostote (LDL))

Kljub široko uporabo, prisotnost ali odsotnost neželenih učinkov ni določena. Toda zaradi visoke toksičnosti prvotne snovi, se predpostavlja, da je delež strupenih snovi v izvlečku še vedno prisotna.

Guarana

ekstrakt

splošno znan kot tonik, stimulant in antioksidanta. vsebuje v svoji sestavi:

 • kofein (koncentracija v guarane 2-krat večja od vsebnosti v kavnih zrn);
 • teofilin;
 • B vitamini;
 • vitamina A;
 • vitamina E;
 • flavonoidi

Neposredni učinek na zmanjšanje telesne teže guarana nima, ampak v kombinaciji z drugimi dodatki (npr efedrin) zmanjšuje apetit, ima pozitiven učinek na presnovo, omogoča brez stresa za telo prenašati pomanjkanje porabe kalorij v primeru prehrane. Kombinacija uporabe guarane in povečano telesno aktivnost, ima stimulativni učinek na centralni živčni sistem, poveča prag vzdržljivosti.

sinefrin

je vsebovana v lupin citrusov. Struktura in dejavnosti podobna efedrina, vendar nima inherentne stranski učinki

lani. izboljša učinek telesne aktivnosti, pospešuje transport maščobnih kislin iz maščobnih celic, s čimer prispeva k hitremu okrevanju maščobe. V kombinaciji s kofein izboljšuje antilipidemics učinka večkrat. Sinefrin ima na telesu naslednjim:

 • stimulira uporabo maščobnih celic;
 • zviša telesna temperatura,
 • zmanjšuje apetit;
 • poveča aktivnost.

Neželeni učinki ProSlim Active

Kljub varnosti dodatek, dokazane varnosti le dva od njegovih sestavin:

 • L-karnitin,
 • Koencim Q10.

Kombinirana uporaba ekstrakta guaraninega in seveda ima lahko številne stranske učinke zaradi stimulacije centralnega živčnega sistema:

 • hipertenzija;
 • migrena;
 • razbijanje srca;
 • prebavne

Kontraindikacije ProSlim Active

Dodatek kontraindicirana ProSlim Active:

 • če ste doživeli alergijske reakcije na morebitne sestavin pripravka
 • otroci, mlajši od 14 let;
 • med nosečnostjo in dojenje

Koliko stane in kje kupiti kapljice za hujšanje ProSlim Active (+ cene)

Če želite kupiti dodatek, ga lahko naročite na

uradni spletni strani ProSlim Active. Lekarne kapljice za hujšanje ProSlim Active kupiti, je verjetno ne bo uspelo. Stroški, danes je okoli 1000 rubljev za 100 ml.

Kot veste, ko poskušajo izgubiti težo, na prvem mestu, telo uporablja rezerve glikogena v tkivih, beljakovin in samo v zadnjem pa v porabi zaloge maščob iti. Ta shema je povezano s povečano porabo energije v pretvorbi maščobnih celic v maščobne kisline. Kapljice za hujšanje ProSlim Active lahko rekonstruiramo presnovo za hitro odstranjevanje maščobnih rezerv, ki zagotavlja vzporedno inhibitorni učinek na sredini apetita. Največji učinek se doseže, ko kombinacija dodatka ProSlim Active z aerobno ali anaerobno telesno vadbo.

pozitivne in negativne povratne na kapljice za hujšanje ProSlim Active

Za hitro hujšanje s kapljicami ProSlim Active je Dopolnite svojo dnevno vadbo. Video isminimal za leni, da bo pomagal odstraniti odvečno killograma:

Irina Beresneviciute portal Clever-Lady.Gigandet medicinskih znanosti, višji raziskovalec Inštituta Volga Beauty – center kozmetike in plastična kirurgija v regiji Samara, lepota consultantIrina Beresneva nedavno objavljena (glej vse)

Zdravka Hrvat

Blog vodi mladi nutricionist koji voli zdrav životni stil i majku, kao što autorica piše o sebi. Njihova energija, strast i kreativan stav za stvaranje fascinantnog prostora na blogu mogu impresionirati. Ona objavljuje recepte za zdrava jela koja imaju velik utjecaj na tijelo i dušu. Iz perspektive profesionalaca i praktičara, ona široko i lako opisuje razne vrste recenzija koje preporučuje svojim čitateljima.

Istinski entuzijasta sa sklonostima i jedinstvenom predanošću zdravom načinu života koji je čini sretnom osobom u svijetu koja, čini se, ispunjava ono što radi. Uspjela je steći vjernu čitateljsku publiku, koju čine ljudi koji se također žele brinuti o svom tijelu i dobrobiti - uostalom, poznato je da je čovjek psihosomatska cjelina i da sva područja u kojima radi moraju biti osmišljena , Svjestan je toga i svog znanja koje žele podijeliti s drugima na vrlo pristupačan način. No najvažnije je da način na koji živi može biti zabavan i natjerati ga da preuzme stvari u svoje ruke i učini nešto dobro za sebe.

Mogoče ti bo všeč tudi ...